Aha! Eller haha?

Var och en av oss möter ungefär 20 000 kommersiella budskap varje dag. Så det gäller att du hittar din egen väg. Vägen till målgruppens hjärta. Men hur? Ska du skrika eller viska? Ge kunskap eller locka till skratt? Kännas sober? Lekfull? Inspirerande?

Liljedal Communication står för den där oslagbara kombinationen av erfarenhet och nytänkande, den som lägger grunden för allt. Lägg till nyfikenheten, kreativiteten och kvaliteten – och voilà, där har du vårt vinnande koncept!

Ända sen 1965 (ja, vi är faktiskt en av landets äldsta reklambyråer!) har vi på Liljedals hjälpt små och stora företag, i Sverige och i andra delar av världen, att träffa rätt. Med kampanjer och förpackningsdesign, webbplatser och varumärkesplattformar, mässor, magasin, filmer… ja, allt som kan behövas för nå fram till målgruppen.

De senaste åren har vi grottat ner oss extra mycket i burgare, lastbilar, godis, byggmaterial, solenergi, bostäder, ståltråd, avfall, molntjänster, teater och spackel, bland annat. Lärt känna kundens värld – och skapat magi.

Fikasugen, sällskapssjuk eller bara lite nyfiken? Hundra frågor om kommunikation och vad vi kan göra för dig? Eller behov av akut hjälp med ett skarpt uppdrag? Oavsett vad, vi är taggade till tusen. Hoppas vi hörs och ses snart!

Så här ser vi ut och här är våra kontaktuppgifter.