Är du vår nya supersociala, säljdrivna jobbkompis?

Projektledare, kundansvarig, säljare. Vad du kallar dig är mindre viktigt. Vi letar efter en supersocial, säljdriven jobbkompis som älskar möten och kontakter, fysiska och online. Som har ett stort nätverk, stenkoll på affären och vet hur du driver den framåt. Du är en strategisk och kreativ teamplayer som ser styrkorna i Liljedals och lyfter dem mot kunden.

Självklart har du några års erfarenhet inom kommunikation (reklam, media, webb) samt god förmåga att sätta dig in i nya ämnen och snappa upp det senaste i branschen.

Vad får du?

Hos oss får du jobba med ett härligt gäng i världens roligaste bransch och frihet att själv styra över ditt arbete, med utgångspunkt från dina styrkor och intressen. Bland annat. Du kan utgå från Stockholm, Örebro eller nånstans mittemellan – våra kunder finns över hela Sverige.

Om Liljedals

Liljedal Communication är en fullservicebyrå med bas i Örebro. Bland våra uppdragsgivare finns ledande varumärken inom bland annat livsmedel, transportlösningar, byggmaterial och verkstadsindustrin, samt kommuner och myndigheter. Med noggranna analyser och starka idéer skapar vi relationer, berömmelse och framgång för våra uppdragsgivare. Vi är 14 medarbetare idag. Läs mer på liljedals.com.

Nyfiken?

Kontakta Krister Roseen och sälj in dig själv på 0730-30 20 20 eller skicka CV, personligt brev och länk till din LinkedIn-profil till krister@liljedals.com. Sista ansökningsdag är 15 januari 2020, men vänta inte med att söka – vi kallar till möten löpande.

Mer om tjänsten

Företag: Liljedal Communication
Ort: Örebro
Titel: Säljdriven projektledare/kundansvarig
Anställningsform: Heltid
Sista ansökningsdag: Så snart som möjligt, senast 2020-01-15
Kontaktperson: Krister Roseen, 0730-30 20 20, krister@liljedals.com